Toimintavarmuus ja palvelun taso takaavat laadukkaan äänen- ja kuvantoiston Nesteen pääkonttorilla

Pro Sonic on ollut Nesteen yhteistyökumppanina jo vuodesta 2012 asti tuomassa pääkonttorin tilojen äänentoistoon ja AV-tekniikkaan ammattitason ratkaisuja sekä luotettavaa huolto- ja ylläpito-osaamista.

Suomen kolmanneksi suurimman yrityksen Nesteen pääkonttori sijaitsee Espoon Keilaniemessä. Pääkonttorin tilat kattavat huomattavan määrän neuvottelu- ja kokoushuoneita, auditorioita ja muita tiloja, joissa laadukkailla äänentoisto- ja AV-järjestelmillä on olennainen merkitys sujuvan työn kannalta.

Pro Sonic on ollut Nesteen yhteistyökumppanina jo vuodesta 2012 asti tuomassa pääkonttorin tilojen äänentoistoon ja AV-tekniikkaan ammattitason ratkaisuja sekä luotettavaa huolto- ja ylläpito-osaamista.

Hyvä maine kiirii Keilaniemessä

Real estate manager Esko Kohon mukaan Pro Sonicin ja Nesteen yhteistyö sai alun perin kipinän, kun Nesteen pääkonttorilla ilmeni AV-haasteita, joita senhetkinen kumppani ei saanut ratkaistua.

”Meillä oli hankaluuksia saada asentajia paikalle kokoamaan ja ylläpitämään laitteitamme. Neuvotteluhuoneet ja muut tilat eivät toimineet AV-tekniikan osalta kuten piti, ja avun saamisessa kesti tyypillisesti pitkään. Myös esimerkiksi erikoisosaamista vaativiin AMX:n ohjelmointeihin oli hankala saada silloiselta toimijaltamme ammattimaista palvelua.

Sain kollegaltani vinkin, että Pro Sonicilla oli tuolloin Keilaniemessä muitakin AV-järjestelmiin liittyviä kohteita, ja naapuritalossa asiat olivat kuulemma hyvässä järjestyksessä. Päätin ottaa heihin yhteyttä, ja siitä yhteistyö lähtikin ennen pitkää liikkeelle”, Koho taustoittaa.

Keskiössä kattava asiantuntemus ja lyhyet vasteajat huoltoon ja ylläpitoon

Koho on tyytyväinen Pro Sonicin hankintaosaamiseen, ammattitaitoon sekä nopeaan apuun tilanteissa, joissa AV-järjestelmissä ilmenee yllättäviä ongelmia.

”Pro Sonicin palvelu on ollut laadukasta koko yhteistyömme ajan. Laitehankintoihin ja järjestelmien asentamiseen löytyy vankkaa asiantuntemusta, ja he osaavat myös neuvoa laitteiden käytössä sekä ehdottaa proaktiivisesti vaihtoehtoisia toimenpiteitä, jos jokin systeemi ei tahdo pelata halutulla tavalla.

Esimerkiksi isompien neuvotteluhuoneiden ja auditorioiden rakentamisessa Pro Sonicilta löytyy selkeää erikoisosaamista, jota ei joka firmalla ole. Siinä missä monet muut yritykset joutuvat tukeutumaan suuremmissa kohteissa alihankkijoihin, ainakin Nesteen kohdalla Pro Sonic on kyennyt ottamaan tällaisia kokonaisuuksia hyvinkin pitkälti yksin omille harteilleen. Esimerkiksi juuri suurissa auditorioissamme Pro Sonic on rakentanut meille tosi tyylikkäitä ratkaisuja”, Koho kehuu.

Yhteistyöhön kuuluu lisäksi kohteiden jatkuva huolto ja ylläpito.

”Meillä on Pro Sonicin kanssa voimassa huolto- ja ylläpitosopimus. Järjestelmien huolloissa on kokemuksemme mukaan hyvin lyhyet vasteajat. Ongelmien ilmetessä heille voi soittaa matalalla kynnyksellä, jolloin he tulevat tyypillisesti nopeasti paikalle ja voimme luottaa, että pulmat korjataan. Edellisen toimijan kanssa asenne oli enemmänkin luokkaa tullaan kun keretään, emmekä voineet siltikään olla varmoja, tulevatko he – sopimuksesta huolimatta.

Kaikkiaan Pro Sonic on hoitanut roolinsa yhteistyössämme jämptisti, ja olemme pystyneet sopimaan ja aikatauluttamaan yhteistyökuviot hyvin selkeästi molemmille osapuolille sopiviksi.”

Vahvuuksina myös hinta-laatusuhde sekä toimintavarmuus

Osaamisen, sujuvan yhteydenpidon ja nopean avun lisäksi Koho mainitsee Pro Sonicin vahvuuksiksi AV-järjestelmien hinta-laatusuhteen sekä toimintavarmuuden.

”Tällaisissa järjestelmähankinnoissa ja -palveluissa hintaan liittyvät kysymykset ovat toki keskeisiä. Meidän näkökulmastamme Pro Sonic osaa hinnoitella tuotteita järkevästi kohteiden mukaan. Emme siis koe maksaneemme palvelusta joidenkin muiden toimijoiden kaltaista ylihintaa, vaan hintalappu on ollut kohdillaan. He eivät selkeästi myy sitä heikointa laatua, vaan esimerkiksi näytöt ovat useimmiten laatumerkeiltä ja pienillä vikaherkkyyksillä.”

Laadukkaan työn myötä kumppanuutta jatketaan Nesteen puolesta mielellään myös tulevaisuudessa.

”Yhteistyö on ollut rehellistä ja vilpitöntä, eli Pro Sonicilta on helppo kysellä neuvoja, jos sellaisia tulee AV-asioista mieleen. Täytyy vielä mainita myös vihreistä arvoista – Pro Sonic tukee kestävää kehitystä hyödyntämällä palvelussaan esimerkiksi kierrätettyjä materiaaleja. Se näyttäytyy meille aina positiivisena asiana. Neste on aika ison kokoluokan asiakas, ja Pro Sonic on tunnistanut sen ja kyennyt sovittamaan palvelunsa hyvin tarpeitamme vastaavaksi. Voin suositella heitä ilman muuta myös muille asiantuntevaa AV- ja äänentoistojärjestelmäosaamista kaipaaville yrityksille ja organisaatioille.”

en_USEnglish