Control room solutions

Audio, Visual, and Intelligent Systems

Valvomoratkaisujen suunnittelu ja asennus

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaidemme tarpeisiin vaativia ohjaustiloja, kuten esimerkiksi valvomoita. Toteutamme korkeamman turvaluokan järjestelmiä ja valvomoratkaisuja esimerkiksi tuotantolaitosten prosessien valvontaan. 

Valvomoiden salitekniikkaa suunnitellessa tulee ottaa huomioon valtavan datamäärän kerääminen, sen ohjaaminen, hallinta ja esittäminen. Toteutuksissa tekijöitä on siis monia, ja sen takia vastuu kannattaa antaa asiantuntijalle.

Kun suunnitellaan valvomoiden salitekniikkaa, tulee ottaa huomioon valtavan datamäärän kerääminen, sen ohjaaminen, hallinta ja esittäminen.

Kaikki projektimme alkavat huolellisella kartoituksella

Projektimme alkaa aina sillä, että selkeytämme yhdessä nykytilanteesi ja tarpeesi sekä laadimme kartoituksen pohjalta tarkan suunnitelman toteutettavista toimenpiteistä. 

Käytämme alan johtavien valmistajien laitteistoja ja tarvittaessa myös tekoälyä. Järjestelmiemme avulla voidaan toteuttaa esimerkiksi monipuolisia kokousteknisiä erikoisratkaisuja omien tarpeidesi mukaisesti. 

Järjestelmän käyttöönotto on avullamme vaivatonta. Huolehdimme myös loppukäyttäjien perehdyttämiskoulutuksesta, jotta laadukkaasta laitteistosta saadaan kaikki hyöty irti.

Toteutamme tarpeidesi mukaan räätälöidyn järjestelmän, jonka käyttäminen on helppoa ja miellyttävää.

Huolto- ja ylläpitosopimukset – Huoltopalvelukonsepti asiakaslähtöisesti

Kannattaa muistaa, että tekniikka on tekniikkaa. Laitteisiin tulee väistämättä silloin tällöin häiriöitä. 

Huolto- ja ylläpitopalvelumme takaa, että äänentoisto- ja AV-järjestelmäsi toimivat luotettavasti juuri silloin, kun niitä tarvitset. Asiantuntijamme voi antaa ohjeet välittömästi puhelimessa tai saapua hankalassa tilanteessa paikan päälle. 

Vaikka ongelmia ei esiintyisikään, järjestelmistä on siitä huolimatta kannattavaa pitää huolta. Ylläpitopalvelumme varmistaa, että laitteidesi kunto on ajan tasalla, niissä on käyttöikää jäljellä ja ne toimivat, kuten pitääkin.

Luonnollisesti huolehdimme valmiissa kohteissa kausihuolloista. Asiakaspalvelumme vastaa nopeasti erilaisiin akuutteihin kysymyksiin niin puhelimella kuin sähköpostillakin.

Audio, Visual, and Intelligent Systems

See the solutions we have implemented

Music halls – Theaters – Auditoriums – Executive conference rooms – Church sound systems – Hospital control rooms – Factory control rooms

en_USEnglish