AV Systems and Integrations

Audio, Visual, and Intelligent Systems

AV-järjestelmien suunnittelu ja asennus

Suunnittelemme ja toimitamme AV-järjestelmiä esimerkiksi toimistoihin, kouluihin ja virastoihin.

Rakennamme esitystekniikan alusta alkaen tilan ja sen käyttötarkoituksen ehdoilla. Näin pystymme takaamaan toimivan kokoonpanon haasteellisissakin ympäristöissä, kuten konserttisaleissa ja suurissa konferenssikeskuksissa.

Ääni ja kuva ovat tärkeässä osassa sekä töissä että vapaa-ajalla. Toimiva AV-järjestelmä varmistaa toimivan tiedonkulun ja auttaa sinua luomaan unohtumattomia esityksiä – ja elämyksiä.

Ääni ja kuva ovat tärkeässä osassa sekä töissä että vapaa-ajalla. Toimiva AV-järjestelmä varmistaa toimivan tiedonkulun ja auttaa sinua luomaan unohtumattomia esityksiä – ja elämyksiä.

Kaikki projektimme alkavat huolellisella kartoituksella

Projektimme alkaa aina sillä, että selkeytämme yhdessä nykytilanteesi ja tarpeesi sekä laadimme kartoituksen pohjalta tarkan suunnitelman toteutettavista toimenpiteistä. 

Käytämme alan johtavien valmistajien laitteistoja, joiden avulla voidaan toteuttaa esimerkiksi monipuolisia kokousteknisiä erikoisratkaisuja omien tavoitteidesi mukaisesti. 

Järjestelmän käyttöönotto sujuu avullamme vaivattomasti, ja huolehdimme myös loppukäyttäjien perehdyttämiskoulutuksesta, jotta laadukkaasta laitteistosta saadaan kaikki hyöty irti.

Home Audio

In addition to public facilities and company offices, we install AV systems in homes and other private spaces. You can also buy the hardware from us to install yourself. We serve customers all over Finland.

Voit ostaa meiltä laitteistot myös itse asennettaviksi. Palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa.

Toteutamme tarpeidesi mukaan räätälöidyn järjestelmän, jonka käyttäminen on helppoa ja miellyttävää.

Teknisesti toimiva neuvottelutila säästää aikaa ja rahaa

Jos videoneuvottelussa ei kuulu ääni, kokous ei yksinkertaisesti etene. Äänellä on siis luonnollisesti keskeinen merkitys tiedonkulkuun ja siten yrityksen tai organisaation jokapäiväisen arjen pyörittämiseen.

Olemme kuvan, äänen ja valaistuksen erityisosaaja. IT integroituu osaavissa käsissä erilaisiin kuvan-, äänentoisto- ja ohjausjärjestelmiin. Olemme erikoistuneet juuri näiden järjestelmien ohjelmointiin.

Me pystymme varmistamaan laadukkaan kokouskokemuksen niin tilassa läsnä oleville kuin etäosallistujillekin. Huolehdimme äänen toistoketjun kokonaisuudesta – toistettiinpa ääntä yhdessä tai useammassa tilassa.

Huolto- ja ylläpitosopimukset – Huoltopalvelukonsepti asiakaslähtöisesti

Kannattaa muistaa, että tekniikka on tekniikkaa. Laitteisiin tulee väistämättä silloin tällöin häiriöitä. 

Huolto- ja ylläpitopalvelumme takaa, että äänentoisto- ja AV-järjestelmäsi toimivat luotettavasti juuri silloin, kun niitä tarvitset. Asiantuntijamme voi antaa ohjeet välittömästi puhelimessa tai saapua hankalassa tilanteessa paikan päälle. 

Vaikka ongelmia ei esiintyisikään, järjestelmistä on siitä huolimatta kannattavaa pitää huolta. Ylläpitopalvelumme varmistaa, että laitteidesi kunto on ajan tasalla, niissä on käyttöikää jäljellä ja ne toimivat, kuten pitääkin.

Luonnollisesti huolehdimme valmiissa kohteissa kausihuolloista. Asiakaspalvelumme vastaa nopeasti erilaisiin akuutteihin kysymyksiin niin puhelimella kuin sähköpostillakin.

Audio, Visual, and Intelligent Systems

See the solutions we have implemented

Music halls – Theaters – Auditoriums – Executive conference rooms – Church sound systems – Hospital control rooms – Factory control rooms

en_USEnglish