AV-järjestelmät

Äänet, kuvat ja älykkäät järjestelmät

AV-järjestelmät suunnittelu ja asennus

Pro Sonic Oy suunnittelee ja toimittaa AV-järjestelmiä esimerkiksi toimistoihin, kouluihin ja virastoihin.

Rakennamme esitystekniikan alusta alkaen tilan ja sen käyttötarkoituksen ehdoilla. Näin pystymme takaamaan toimivan kokoonpanon haasteellisissakin ympäristöissä, kuten suurissa konferenssikeskuksissa.

Olemme parhaimmillamme erikoisissa ja akustisesti haastavissa tiloissa, kun tavoitteena on ammattitason äänentoisto ja esitystekniikka.

Ääni ja kuva ovat tärkeässä osassa sekä töissä että vapaa-aikana. Toimiva AV-järjestelmä varmistaa toimivan tiedonkulun ja auttaa luomaan unohtumattomia esityksiä ja elämyksiä.

Aloitamme kaikki projektit huolellisella kartoituksella

Laadimme tarkan suunnitelman. Käytämme alan johtavien valmistajien laitteistoja, joiden avulla voidaan toteuttaa esimerkiksi kokousteknisiä erikoisratkaisuja.

Luonnollisesti huolehdimme valmiissa kohteissa myös perehdyttämiskoulutulsista sekä tarvittavista kausihuolloista.

Kodin äänentoisto

Julkiskohteiden ja yritysten toimipisteiden ohella teemme AV-järjestelmien asennukset koteihin ja muihin yksityistiloihin.

Voit ostaa meiltä laitteistot myös itse asennettaviksi. Palvelemme aisakkaita kaikkialla Suomessa.

Toteutamme sinun tarpeidesi mukaan räätälöidyn järjestelmän, jonka käyttäminen on helppoa ja miellyttävää

Teknisesti toimiva neuvotteluitila säästää aikaa ja rahaa

Äänen merkitys: Jos videoneuvottelussa ei kuulu ääni, niin kokous ei etene.

Pro Sonic on kuvan, äänen ja valaistuksen erityisosaaja. IT integroituu erilaisiin kuvan- ja äänentoistojarjestelmiin sekä ohjausjärjestelmiin. Olemme erikoistuneet juuri näiden järjestelmien ohjelmointiin.

Me pystymme varmistamaan laadukkaan kokouskokemuksen niin tilassa läsna oleville kuin etäosallistujilekin. Huolehdimme äänen toistoketjun kokonaisuudesta toistettiinpa ääntä yhdessä tai useammassa tilassa.

Huolto- ja ylläpitosopimukset -Huoltopalvelukonsepti asiakaslähtöisesti

Meillä on valikoitunut ja laaja yhteistyökumppaniverkosto. Pystymme toteuttamaan vaativat ratkaisut yrityksellesi minnepäin Suomea tahansa.

Äänet, kuvat ja älykkäät järjestelmät

Katso toteuttamiamme ratkaisuja

Musiikkitalo – teatterit – auditoriot – pääkonttorit neuvotteluhuoneet – kirkkoäänentoistot – sairaalavalvomo – tehdasvalvomo