Äänentoisto­järjestelmät

Äänet, kuvat ja älykkäät järjestelmät

Äänet, kuvat ja älykkäät järjestelmät

Äänentoisto­järjestelmien suunnittelu ja asennus

Pro Sonic Oy suunnittelee ja toteuttaa äänentoistokokonaisuuksia moniin erilaisiin kohteisiin; ravintoloista kirkkoihin ja kokoustiloista kauppakeskuksiin.

Erityisosaamiseemme kuuluvat isot tilat ja suuret kokonaisuudet, joissa merkitystä on sekä äänen laadulla että laitteiston luotettavalla toiminnalla.

Olemme parhaimmillamme erikoisissa ja akustisesti haastavissa tiloissa, kun tavoitteena on ammattitason äänentoisto ja esitystekniikka.

Ääni on tärkeässä osassa useissa erilaisissa tiloissa. Musiikin välittämisen lisäksi äänentoistojärjestelmä toimii esimerkiksi tiedotus- ja mainoskanavana sekä kiinteistön turvallisuutta lisäävänä elementtinä.

Aloitamme kaikki projektit huolellisella kartoituksella

Selvitämme tilan vaatimukset äänentoiston suhteen. Valitut ratkaisut käydään tilaajan kanssa huolellisesti läpi ja asennustyöt sekä ohjelmointi hoidetaan ripeästi. Järjestelmän käyttöönotto sujuu meidän avullamme vaivattomasti ja huolehdimme myös loppukäyttäjien koulutuksesta.

Kodin äänentoisto

Rakennamme mittatilaustyönä äänentoistojärjestelmiä myös kotikäyttöön. Meiltä saat huoneeseen tai huoneistoon taatusti yksilöllisen ja akustisesti ylivertaisen ratkaisun musiikista nauttimiseen!

Toteutamme sinun tarpeidesi mukaan räätälöidyn järjestelmän, jonka käyttäminen on helppoa ja miellyttävää

Miten on mahdollista, että 100 000€ maksavat kaiuttimet kuulostavat huonoilta?

Tilan koko ja muoto, sekä siellä käytetyt materiaalit ovat asioita, jotka voivat vaikuttaa siihen, että tietyt taajuudet voimistuvat. Jotta äänentoistosta saataisiin mahdollisimman hyvä, pitää tilan äänimaisema ensin tasoittaa, niin että pohja ei sotke nyansseja. Keinoja tilan äänimaiseman tasoittamiseksi voivat olla mm. akustisten vaimennusmateriaalien lisääminen tilaan, bassoansojen rakentaminen ja äänen heijastuksia hajottavien diffuusorien asentaminen. Tilan akustiikka pitää ensin optimoida. Hyvätkään laitteet eivät kuulosta hyviltä, jos tilan äänimaiseman pohja on epätasainen.

Huolto- ja ylläpitosopimukset -Huoltopalvelukonsepti asiakaslähtöisesti

Meillä on valikoitunut ja laaja yhteistyökumppaniverkosto. Pystymme toteuttamaan vaativat ratkaisut yrityksellesi minnepäin Suomea tahansa.

Äänet, kuvat ja älykkäät järjestelmät

Katso toteuttamiamme ratkaisuja

Musiikkitalo – teatterit – auditoriot – pääkonttorit neuvotteluhuoneet – kirkkoäänentoistot – sairaalavalvomo – tehdasvalvomo

fiFinnish