Äänentoisto­järjestelmät

Äänet, kuvat ja älykkäät järjestelmät

Äänet, kuvat ja älykkäät järjestelmät

Äänentoisto­järjestelmien suunnittelu ja asennus

Suunnittelemme ja toteutamme äänentoistokokonaisuuksia moniin erilaisiin kohteisiin ravintoloista kirkkoihin ja kokoustiloista kauppakeskuksiin.

Erityisosaamiseemme kuuluvat isot tilat ja suuret kokonaisuudet, joissa sekä äänenlaadulla että laitteiston luotettavalla toiminnalla on keskeinen merkitys.

Olemme parhaimmillamme erikoisissa ja akustisesti haastavissa tiloissa, joissa tavoitteena on ammattitason äänentoisto ja esitystekniikka.

Ääni on tärkeässä roolissa useissa erilaisissa tiloissa. Musiikin välittämisen lisäksi äänentoistojärjestelmä toimii esimerkiksi tiedotus- ja mainoskanavana sekä kiinteistön turvallisuutta lisäävänä elementtinä.

Kaikki projektimme alkavat huolellisella kartoituksella

Projektimme alussa selvitämme tilan vaatimukset äänentoiston suhteen. Valitut ratkaisut käydään kanssasi huolellisesti läpi, minkä jälkeen asennustyöt ja ohjelmointi hoidetaan kuntoon ripeästi.

Käytämme alan johtavien valmistajien laitteistoja, joiden avulla voidaan toteuttaa esimerkiksi monipuolisia kokousteknisiä erikoisratkaisuja omien tarpeidesi mukaisesti. 

Järjestelmän käyttöönotto on avullamme vaivatonta. Huolehdimme myös loppukäyttäjien perehdyttämiskoulutuksesta, jotta laadukkaasta laitteistosta saadaan kaikki hyöty irti.

Kodin äänentoisto

Rakennamme äänentoistojärjestelmiä mittatilaustyönä myös kotikäyttöön. Meiltä saat huoneeseen tai huoneistoon taatusti yksilöllisen ja akustisesti ylivertaisen ratkaisun musiikista nauttimiseen.

Toteutamme tarpeidesi mukaan räätälöidyn järjestelmän, jonka käyttäminen on helppoa ja miellyttävää.

Miten on mahdollista, että kymmenien tuhansien eurojen kaiuttimet kuulostavat huonoilta?

Tilan koko, muoto sekä käytetyt materiaalit ovat tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa esimerkiksi taajuuksien voimistumiseen. Näin äänentoisto ei kuulosta tilassa hyvältä, vaikka ne olisivat laadultaan viimeisen päälle. 

Jotta äänentoistosta saataisiin mahdollisimman laadukas, tilan äänimaisema täytyy tasoittaa ensin siten, ettei sen pohja sotke nyansseja. Keinoja tilan äänimaiseman tasoittamiseksi voivat olla esimerkiksi akustiset vaimennusmateriaalit, bassoansat sekä äänen heijastuksia hajottavat diffuusorit. 

Tilan akustiikka täytyy siis ensin optimoida. Parhaistakaan laitteista kuuluva ääni ei kuulosta hienolta, mikäli tilan äänimaiseman pohja on epätasainen.

Huolto- ja ylläpitosopimukset – Huoltopalvelukonsepti asiakaslähtöisesti

Kannattaa muistaa, että tekniikka on tekniikkaa. Laitteisiin tulee väistämättä silloin tällöin häiriöitä. 

Huolto- ja ylläpitopalvelumme takaa, että äänentoisto- ja AV-järjestelmäsi toimivat luotettavasti juuri silloin, kun niitä tarvitset. Asiantuntijamme voi antaa ohjeet välittömästi puhelimessa tai saapua hankalassa tilanteessa paikan päälle. 

Vaikka ongelmia ei esiintyisikään, järjestelmistä on siitä huolimatta kannattavaa pitää huolta. Ylläpitopalvelumme varmistaa, että laitteidesi kunto on ajan tasalla, niissä on käyttöikää jäljellä ja ne toimivat, kuten pitääkin.

Luonnollisesti huolehdimme valmiissa kohteissa kausihuolloista. Asiakaspalvelumme vastaa nopeasti erilaisiin akuutteihin kysymyksiin niin puhelimella kuin sähköpostillakin.

Äänet, kuvat ja älykkäät järjestelmät

Katso toteuttamiamme ratkaisuja

Musiikkitalo – teatterit – auditoriot – pääkonttorit neuvotteluhuoneet – kirkkoäänentoistot – sairaalavalvomo – tehdasvalvomo

fiFinnish